Welkom in de KoppenHerberg

Reserveer
Image
©Fjeder
Image
©Fjeder
Image
©Fjeder

De KoppenHerberg  is gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen op de flank van de befaamde Koppenberg in Oudenaarde.

De woning en de grote tuin verwelkomen jou met een adembenemend zicht. De KoppenHerberg heeft een exclusieve en paradijselijke ligging. Een oase van rust en natuur waar je naar hartenlust kan wandelen, fietsen, joggen, de regio verkennen of gewoonweg genieten en onthaasten. 

Je gastvrouw en -heer hebben ook heel wat aandacht besteed aan een strak maar toch gezellig interieur. Om je het warme "thuis" gevoel te geven in een luxueuze setting. In de KoppenHerberg bieden wij je een uniek verblijf met een capaciteit tot 15 personen.

De buitensauna en -douche, omgeven door  groen en lavendel , maken jouw verblijf hier onvergetelijk.

Toerisme Vlaanderen bekroonde de KoppenHerberg met 5 sterren.

 

Celia Bogaert van AVS Wonen kwam - op vrijdag 22 maart - op bezoek in de KoppenHerberg.

Om er de gastvrouw en gastheer (Aurélie en Christophe) beter te leren kennen, de prachtige regio te ontdekken, mee te genieten van de passage van de E3 Prijs Harelbeke en te luisteren naar het verhaal van de gasten. Bekijk hier deel 1 van de tweedelige reportage van AVS Wonen.

"Een oase van rust vinden we op de plek waar we in deze aflevering te gast zijn. Alhoewel zo rustig is het niet want in de buurt van de Koppenberg in de Vlaamse Ardennen is het weer tijd voor koers. Dit weekend de Ronde van Vlaanderen en op de plek waar wij vertoefden, het droomhuis van Aurélie en Christophe, konden we tijdens de E3 Harelbeke vanop de eerste rij genieten van de renners die in volle snelheid passeerden en voelden we zelfs het zweet van Mathieu van der Poel!"

Ontdek de KoppenHerberg en de prachtige regio met deze drone- en camerabeelden.

Logeren als een Flandrien - Het Nieuwsblad, 25 februari 2023

“Vooraleer je de eerste stap binnen zet, weet je het eigenlijk al: hier kom ik terug.”

Een recensie van Pedalar.cc die de sfeer en het concept van de KoppenHerberg haarscherp beschrijft, en foto’s die je onmiddellijk meenemen naar deze heerlijke plek.

Image
Image
Image

Reserveer nu jouw verblijf in de KoppenHerberg.

 

 

 

nl_BENL